Let op! U heeft nog geen auto geselecteerd, selecteer een auto
Kies handmatig uw voertuig

Veerpootlager

2770 product(en)

Veerpoot MAXGEAR

Leveranciernummer: 72-0326
Productnummer: 1199234
Gedetailleerde informatie:
 • Inbouwplaats:Achteras onder
 • Inbouwplaats:Achteras links en rechts
 • Gewicht (kg):0,011

€ 0,72

Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Veerpoot MEYLE

Leveranciernummer: 1005120008
Productnummer: 1218833
Gedetailleerde informatie:
 • Inbouwplaats:Achteras boven
 • Hoeveelheid:Stuk

€ 1,24

Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Veerpoot MAXGEAR

Leveranciernummer: 72-3235
Productnummer: 1208605
Gedetailleerde informatie:
 • Inbouwplaats:Achteras
 • Inbouwplaats:Bovenaan
 • Sectie:Bovenste deel
 • Aantal per as:2
 • Inbouwplaats:Achteras links en rechts
 • Ophangwijze:Rubberlager

€ 1,31

Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Veerpoot lagers nodig van goede kwaliteit?

Veerpoot lagers voor uw auto

Dat de veerpoten lagers nodig hebben is omdat het anders zou kunnen gaan wringen. Op de veerpoten wordt behoorlijk wat kracht uitgeoefend. Bij de bevestiging aan de kant van uw auto zelf zitten er lagers om het veren soepel te laten verlopen. De veerpoot lagers hebben op hun beurt natuurlijk ook heel wat te lijden en kunnen na verloop van tijd kapot gaan. Die veerpoot lagers kunt u relatief makkelijk zelf vervangen. Bij My-Parts koopt u veerpoot lagers voor uw auto vooe de beste prijs.
 

Bespaar tot 29% op veerpoot lagers

Wij leveren auto-onderdelen voor groothandelsprijzen. In het geval van veerpoot lagers betekent het dat u dezelfde veerpoot lager tot 29% goedkoper koopt dan bij uw garage of dealer. Dat prijsverschil is natuurlijk enorm. Het is dan ook niet zo gek dat steeds meer autobezitters veerpoot lagers en andere onderdelen bij ons bestellen. Door ze zelf te vervangen bespaart u bovendien ook op de kosten voor een monteur.
 

Alle onderdelen snel in huis

My-Parts levert alle onderdelen die u nodig heeft om uw auto te repareren. Een veerpoot lagers heeft u soms al de volgende werkdag in huis als u voor 16.00 uur bestelt. Bij elk onderdeel staat de verwachte verzendtijd vermeld, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Wij leveren de meeste veerpoot lagers binnen 1 werkdag. U kunt de bestaande veerpoot lagers dus al snel vervangen en weer veilig op weg. Als u twijfelt of u ze zelf kunt monteren kunt u het beste een handige vriend of kennis vragen om u erbij te helpen. Daarnaast zijn er ook steeds meer garages waar u terecht kunt met zelf gekochte auto-onderdelen.
 

Veerpoot lagers en nog miljoenen andere auto-onderdelen op voorraad!

My-Parts is met miljoenen auto-onderdelen een van de grotere auto-onderdelen webshop van Benelux (Nederland en België). Ook voor uw auto leveren we alle onderdelen tegen superscherpe groothandelsprijzen. Voer uw kenteken of origineel (oem) nummer in om de onderdelen voor uw auto te vinden.