Let op! U heeft nog geen auto geselecteerd, selecteer een auto
Kies handmatig uw voertuig

Thermostaat

1154 product(en)
korting auto onderdelen Topran 400689 beste keus auto onderdelen Topran 400689

Pakking, thermostaat TOPRAN

Leveranciernummer: 400689
Productnummer: 913679
Gedetailleerde informatie:
  • Materiaal:EPDM (Ethylen-Propylen-Dien-Kautschuk)
  • Vorm:O-ring
  • Diameter o-ring (mm):60
  • Dikte [mm]:3,5

€ 0,30

Binnen 1-2 werkdagen verzonden
korting auto onderdelen Topran 202327 beste keus auto onderdelen Topran 202327

Pakking, thermostaat TOPRAN

Leveranciernummer: 202327
Productnummer: 41273
Gedetailleerde informatie:
  • Materiaal:NBR (Nitril-Butadien-Kautschuk)
  • Vorm:O-ring
  • Buitendiameter [mm]:60
  • Binnendiameter [mm]:55
  • Dikte [mm]:2,5

€ 0,33

Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Thermostaat nodig van goede kwaliteit?

Nieuwe thermostaat en thermostaathuis om de radiateur en waterpomp van uw auto te ondersteunen?

De motor koelen begint bij de temperatuur meten. De thermostaat zorgt ervoor dat de radiateur en waterpomp aan het werk gaan. De thermostaat met thermostaathuis meet voortdurend welke temperatuur de motor van uw auto heeft en met behulp van die gegevens treedt het koelsysteem in werking. Zonder thermostaat komt u niet ver, want dan is de kans groot dat de motor te warm loopt en gaat koken.
 

Prijsverschillen tot 52%

In vergelijking met andere leveranciers bespaart u bij ons tot 52% op een nieuw thermostaat. Dure garages en merkdealers hebben hoge kosten en moeten daarom veel meer voor een onderdeel vragen. Bij My-Parts profiteert u van groothandelsprijzen. Een thermostaat kunt u bovendien zelf vervangen. Op die manier bespaart u nog meer dan u al doet met de aanschaf van de thermostaat zelf.
 

Alle onderdelen snel in huis

My-Parts levert alle onderdelen die u nodig heeft om uw auto te repareren. Een thermostaat heeft u soms al de volgende werkdag in huis als u voor 16.00 uur bestelt. Bij elk onderdeel staat de verwachte verzendtijd vermeld, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Wij leveren de meeste thermostaten binnen 1 werkdag. U kunt de bestaande thermostaat dus al snel vervangen en weer veilig op weg. Als u twijfelt of u ze zelf kunt monteren kunt u het beste een handige vriend of kennis vragen om u erbij te helpen. Daarnaast zijn er ook steeds meer garages waar u terecht kunt met zelf gekochte auto-onderdelen.
 

Thermostaten en nog miljoenen andere auto-onderdelen op voorraad!

My-Parts is met miljoenen auto-onderdelen een van de grotere auto-onderdelen webshop van Benelux (Nederland en België). Ook voor uw auto leveren we alle onderdelen tegen superscherpe groothandelsprijzen. Voer uw kenteken of origineel (oem) nummer in om de onderdelen voor uw auto te vinden.