Let op! U heeft nog geen auto geselecteerd, selecteer een auto
Kies handmatig uw voertuig

Stabilisatorstang/Koppelstang

5268 product(en)
korting auto onderdelen Febi Bilstein 39555

Voering, stabilisatorkoppelingstang FEBI BILSTEIN

Leveranciernummer: 39555
Productnummer: 1079419
Gedetailleerde informatie:
  • Binnendiameter [mm]:15
  • Buitendiameter [mm]:35
  • Materiaal:Rubber
  • Stang / steunbalk:Koppelstang
  • Inbouwplaats:Vooras links en rechts
  • Inbouwplaats:Bovenaan
  • Inbouwplaats:Onder
  • Gewicht (kg):0,015

€ 0,56

Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Stabilisatorstang/Koppelstang nodig van goede kwaliteit?

Stabilisatorstang/Koppelstang kapot? Vervang hem zelf voor uw auto

De stabilisatorstang/koppelstang krijgt het flink te verduren. Dit onmisbare onderdeel van de wielophanging zorgt voor een comfortabele rit zonder onnodig overhellen van uw auto. De U-vormige stang verbindt de linker wielophanging met de rechter wielophanging. Het onderdeel is gemonteerd met beugels en rubbers. Wilt u een nieuwe stabilisatorstang/koppelstang goedkoop bestellen voor uw auto? Bij My-Parts bespaart u tot maar liefst 46%!
 

Bespaar tot 46% op een nieuwe stabilisatorstang

Wij leveren heel veel aan particulieren. Een deel van onze klanten zoekt op internet een handleiding en gaat zelf aan de slag met het stabilisatorstang/koppelstang. Een ander deel heeft een handige vriend, oom of buurman die hen helpt met het stabilisatorstang/koppelstang. Hoe dan ook, onze klanten vinden het prettig om niet teveel geld uit te geven aan onderhoud en auto-onderdelen. Autorijden is immers al duur genoeg.
 

Alle stuurdelen en wielophanging onderdelen snel in huis

Bij My-Parts vindt u alle stuurdelen en wielophanging onderdelen. Bovendien zijn de bij ons een stuk goedkoper, want u bespaart tot 70% op andere aanbieders. Samen maken we autorijden een stuk voordeliger.
 

Stabilisatorstang/Koppelstang en nog miljoenen andere auto-onderdelen op voorraad!

My-Parts is met miljoenen auto-onderdelen een van de grotere auto-onderdelen webshop van Benelux (Nederland en België). Ook voor uw auto leveren we alle onderdelen tegen superscherpe groothandelsprijzen. Voer uw kenteken of origineel (oem) nummer in om de onderdelen voor uw auto te vinden.