Let op! U heeft nog geen auto geselecteerd, selecteer een auto
Kies handmatig uw voertuig

Koppelingsplaat

508 product(en)

Koppelingsplaat LUK

Leveranciernummer: 319006810
Productnummer: 1268045
Gedetailleerde informatie:
  • Diameter (mm):190
  • Aantal tanden:18
  • Diameter (mm):190
  • Aantal tanden:18

€ 23,10

Binnen 1-2 werkdagen verzonden

Koppelingsplaat nodig van goede kwaliteit?

Bestel koppelingsplaat voor uw auto tot 58% goedkoper

Bij My-Parts is een koppelingsplaat voor uw auto tot 58% goedkoper dan bij andere leveranciers. In plaats van een koppelingsplaat bij uw garage of merkdealer te kopen, kunt u deze beter zelf bestellen. Als u hem ook nog eens zelf vervangt, bespaart u helemaal een klein fortuin. U kunt de bij ons bestelde koppelingsplaat natuurlijk ook laten monteren door een automonteur.
 

Koppelingsplaat kan veel goedkoper

Bij ons bestelt u een koppelingsplaat tot 58% goedkoper dan bij andere leveranciers. Overweegt u om zelf de koppelingsplaat te vervangen? In dat geval bespaart u ook nog op het arbeidsloon van de monteur. Het onderhoud van uw auto kost op deze manier zo weinig mogelijk. Voor het geld dat u uitspaart heeft u ongetwijfeld een goede bestemming.
 

Alle onderdelen snel in huis

My-Parts levert alle onderdelen die u nodig heeft om uw auto te repareren. Een koppelingsplaat heeft u soms al de volgende werkdag in huis als u voor 16.00 uur bestelt. Bij elk onderdeel staat de verwachte verzendtijd vermeld, waardoor u precies weet waar u aan toe bent. Wij leveren de meeste koppelingsplaten binnen 1 werkdag. U kunt de bestaande koppelingsplaat dus al snel vervangen en weer veilig op weg. Als u twijfelt of u ze zelf kunt monteren kunt u het beste een handige vriend of kennis vragen om u erbij te helpen. Daarnaast zijn er ook steeds meer garages waar u terecht kunt met zelf gekochte auto-onderdelen.
 

Koppelingsplaat en nog miljoenen andere auto-onderdelen op voorraad!

My-Parts is met miljoenen auto-onderdelen een van de grotere auto-onderdelen webshop van Benelux (Nederland en België). Ook voor uw auto leveren we alle onderdelen tegen superscherpe groothandelsprijzen. Voer uw kenteken of origineel (oem) nummer in om de onderdelen voor uw auto te vinden.